Mindennapok a Jövő Iskolájában

A vírushelyzet miatt a nyílt napok elmaradtak. A lenti videoval próbáljuk pótolni az iskolai hangulatból szerzett benyomást.


Online találkozások

Hihetetlenül gyorsan telt el ez a két hónap. Sokat tanultunk és tapasztaltunk ebben a különleges helyzetben és hisszük, hogy ezzel is többek lettünk. A személyes találkozásig a vidám pillanatokból.
2020 május

Nyári tábor

Sokat játszottunk, alkottunk, kalandoztunk, új dolgokat megismertünk, kipróbáltunk. Hétvégére fülig érő szájjal, kimerülten, de teljesen bemelegedtünk az évkezdésbe.
2020 augusztus

Tökös hét

Alkottunk, gyűjtöttünk, bemutattunk, csapatban versenyeztünk. Minden a tökökről és a játékos tanulásról szólt.
2020 október

Bee-bot az órán

Ötletes működésének köszönhetően szinte minden tanórán használható kombinálva a tárgyi tudás és az algoritmikus gondolkodás elsajátítását.
2019 november

Kempo óra

Sensei szavait idézve: "Játékosan tanulják a különböző gimnasztikai elemeket, így egyre finomabb lesz a mozgásuk, fejlődik a koordinációjuk."
2019 október

Jógagyakorlás

Csodálatos látni és tapasztalni a jógaórák hangulatát és hatását mindkét osztályban. Itt most a másodikosaink gyakorolnak gyönyörűen.
2019 október

Hableányok és Delfinfiúk

Elsőseink és másodikosaink is hetente járnak úszni a veresegyházi HOR uszodába.
2019 szeptember

Nyári Tábor a Jövő Iskolájában

Nyár végi táborunkban leendő elsősök és másodikosok tölttek együtt egy vidám hetet. Kirándultak, kisérleteztek, piacon vásároltak majd uzsonnát készítettek, kutyát simogattak és még sok egyéb mókában vettek részt.
2019 augusztus

Meglepetés vendég a digitális témahéten

Sok érdekes téma és feladat mellett meglepetésként érkezett hozzánk Pepper robot. A gyerekek kérdezhettek tőle és még mesékkel is készült.
2019 április

Mindennapjaink

Különleges hangulatban telnek a napjaink. A gyerekek a hétfőt várják, nem a pénteket! Nem ismerik a stresszt, a versengést, a túlterheltséget: ők boldog gyerekek!
A videót készítette:deadcatdigital.com
2019 március

Elsős csapatunk

Sokat játszunk, beszélgetünk, sétálunk közösen, hogy alakuljon az a kis közösség, akik nem is olyan rég léptek be az iskola kapuján és lassan óvodásokból, igazi kis iskolásokká érnek.
2018 október

Évnyitó

Boldogok vagyunk, hogy eljött ez a csodás pillanat és az első osztály, első évnyitóját ünnepelhetjük. Köszönjük, hogy velünk vagytok és sok sikert kívánunk minden gyerkőcnek, tanítónak és szülőnek.
2018 szeptember

Tanítóbemutatkozó

A 2018/19-es tanévben induló első osztályba érdeklődő családok részére tartott játszódélelőtt.
2018 április

Taníts szabadon, tanulj szabadon

A Felelős Szülők Iskolájával való együttműködés keretében Balatoni Jószef volt a vendégünk. Az előadást kerekasztalbeszélgetés követette.
2018 február

Élménytábor

A szülői találkozókat követően egy hetes tábort szerveztünk, hogy tovább ismerkedjünk a családokkal, gyerekekkel.
2017 augusztus