Közösségi szerepvállalás és jelenlét

Föld napja 2023
Az idei városszépítő programon már nem csak Bokréta Dűlőt jártuk körbe, hogy sok-sok zsáknyi szemetet gyűjtsünk, hanem a kisebbek az iskola környékét és közeli játszóteret is örömmel tisztították meg.
Állatmenhely támogatása 2022
Részt vettünk a, december 5. és 9., között tartott állatvédelmi héten. Ennek kapcsán a Luca napi vásár ideje alatt adományokat gyűjtöttünk, amelyből egy közeli állatmenhelynek vásároltunk kutyatápot.
Márton napi gyűjtés 2022
Idén is gyűjtöttünk tartós élelmiszert, gyerekeknek szánt finomságokat Márton nap alkalmából. Az átadás napján a VVTV is meglátogatott bennünket.
„Passzold vissza Tesó” 2022
A mobiltelefon visszagyűjtő kampány keretében gyűjtődobozt helyeztünk el az iskolában. Ha van elromlott, törött, nem használható mobiltelefonotok, gyertek és dobjátok be nálunk a gyűjtődobozba! 📱🌳
Föld napi szemétszedés 2022
Idén is részt vettünk a város szépítésében. Veresegyházi Katonai Hagyományörző Egyesület-tel összefogva a Bokréta dűlőt fésültük át.
Adománygyűjtés 2022
A szomszédunkban dúló háború kapcsán nagyon sok adománygyűjtő kezdeményezés indult útjára. Iskolánk is próbál segíteni. 💙
Karácsonyi zenés köszöntés 2021
A Családsegítő És Gyermekjóléti Szolgálattal együttműködve zenés és éneklős műsorral leptük meg a veresegyházi Nappali Melegedő látogatóit.
Márton napi élelmiszergyűjtés 2021
Márton nap alkalmából tartós élelmiszergyűjtést tartottunk. A kistérségi Esély Szociális Alapellátási Központ képviselőinek adtuk át adományainkat.
Föld napi események 2019
Idén már nem csak a városi szemétszedéshez, hanem a akadályversenyen is indultak a Zöld Gyíkok.
Karácsonyi ajándékozás 2018 és 2019
Személyes kapcsolaton keresztül lehetőségünk volt, közvetlenül megajándékozni egy iskola tanulóit. Az ajándékok célba értek nagy örömet okozva. 
Föld napi szemétszedés 2018
 Iskolánk alakuló közössége csatlakozott a föld napi szemétszedéshez Veresegyházon. Reméljük, hogy hagyományt teremtettünk.