Kukucskáló iskolai napok

A Jövő Iskolája részt vesz az Innovatív Iskola Programban

A Microsoft Magyarország azokkal a változásra nyitott iskolákkal működik együtt, akik a jelen kihívásait felismerve készek aktívan tenni azért, hogy megtalálják a saját megoldásaikat a jövőbe vezető úton. Az Innovatív Iskola Programram a 2019/2020-as tanévére a leginkább inspiráló munkát végző, XXI. századi megoldásokat alkalmazó iskolák nevezését fogadta el. Ettől a tanévtől mi is a Program részesei vagyunk!
A program négy pillérre épül: a vezetőkre, akiket a vízióalkotásban, stratégiai gondolkodásban segít; az expert tanárok tapasztalatára, akik már a birtokában vannak annak a gyakorlati tudásnak, amellyel 21. századi módon taníthatnak és akik közül néhányan részt vettek abban az óriási munkában, a pályakezdő tanárokra, akik gyakorlati képzésen sajátíthatják el a modern oktatás szemléletét és fogásait; végül az iskolai rendszergazdákra, aki mindennek a feltételeit tudják megteremteni. Íme egy összefoglaló a Programról:
https://youtu.be/upJcNY_rgks
A Microsoft Innovatív Iskola Programról

Processing video...

Kódséta a méhek országában

File size: 261.00 KB

A második osztályosok részt vettek ezen az összetett feladatokat tartalmazó pályázaton. Szövegírás, olvasás, "programozás", a technikai háttér megszerkesztése, feladatmegosztás és csapatmunka mind mind lényeges elemei voltak a felkészülésnek!

Open