Pótjelentkezés a 2021/2022-es tanévre

 

Jelentkezés a 2021/22-es tanévre


Az idei évben is két alkalommal, decemberben és januárban tartottunk szülői tájékoztató esteket. Sajnos a körülmények miatt ezekre idén online formában került sor, mégis úgy érezzük, hogy ez a csatorna is lehetőséget biztosított az érdeklődők számára a felmerülő kérdések feltevésére, megbeszélésére.

Iskolánk a 2021/2022-es tanévben első osztályos tanulók számára hirdet felvételt. 

A felvételi folyamata:

1. Előjelentkezés beküldése a honlapon található űrlap kitöltésével február 26-ig

2. Az előjelentkezés beküldése után e-mailben megküldjük a jelentkezési lapot és a jelentkezéshez szükséges egyéb információkat. Az emailben csatolt jelentkezési lap kitöltése és visszaküldési határideje: március 1. 

3. Szülőkkel történő egyéni beszélgetés.  A családi interjú lehetséges időpontjait tartalmazó linket a jelentkezési lap visszaküldését követően továbbítjuk. Az interjúkra február 8. és március 8. között kerül sor. 

4. Ismerkedés a gyerekekkel március folyamán.  
Digitális tanulás a Jövő Iskolájában

A márciusi 13-ai kormányrendelet bejelentését követően gyorsan összeült a csapat, persze csak virtuálisan, hogy erre a merőben új oktatási formára kidolgozzuk az útmutatót. 

Fontosnak tartottuk, hogy ne kapkodásból szülessen meg az a digitális oktatás, ami a jelen körülmények ellenére nagy lehetőséget is jelenthet. A tavaszi szünetet előre hozva nyertünk egy hetet annak érdekében, hogy mind az infrastruktúrát, mind a koncepciót és tartalmakat átgondoltan kidolgozhassuk. 

Úgy gondoltuk, hogy egy platformot fogunk használni főként az áttekinthetőség érdekében. A Microsoft Teams lett a kiválasztott digitális tér, amit egyre otthonosabb laknak be kicsik és nagyok egyaránt.Az indulás 0. pontjaként azt is fontosnak gondoltuk, hogy az intenzívebb digitális jelenléttel párhuzamosan a szülők figyelmét is felhívjuk néhány olyan dologra, amit érdemes körültekintéssel kezelniük, illetve érdemes közös szabályokat megfogalmaznunk. Ennek érdekében Fülöp Hajnalka, internetbiztonsági szakembert kértük fel, hogy egy online előadás keretén belül beszéljen a szülőknek a távoktatás kihívásairól. Továbbb...

1%


Iskolánk fenntartó egyesülete a tavalyi évben megkapta a közhasznú minősítést. 

Köszönjük, ha adótok 1 % - val támogatjátok!

Tájékoztató est

2020. Február 7. 

Novemberi tájékoztató estünkhöz hasonlóan kötetlenebb formában szeretnénk találkozni az érdeklődőkkel. Várunk Benneteket, hogy feltehessétek kérdéseiteket az iskolával, oktatással, vagy a nyílt órákon tapasztaltakkal kapcsolatban. Nem tervezünk általános informáló előadást, a kérdések lesznek a fókuszban.A terem befogadóképessége miatt korlátozott számban tudunk érdeklődőket fogadni. Részvételi szándékotokat kérjük, regisztrációval jelezzétek a hello@futureschool.hu e-mail címen!

Ez az alkalom a szülőknek szól, a gyerekek részére február végén tervezünk egy játékos, ismerkedős csoportfoglalkozást

Jelentkezés folyamata és határidők


Iskolánk a 2020/2021-es tanévbenelső osztályos tanulók számára hirdet felvételt. 


Szeretettel várjuk az érdeklődő családokat, akikkel akkor látjuk kölcsönösen  gyümölcsőzőnek az együttműködésünket, amennyiben 

1. értik, ismerik és követendőnek tartják A Jövő Iskolájának pedagógiai koncepcióját, programját és oktatási elképzeléseit. 

 2. fontosnak tartják egy olyan közösség részévé válni, melynek alapja a gyermek-szülő-pedagógus partnersége és együttműködése. 


Felvételi vizsga nincsen, azonban a személyes találkozókon nem csak a gyerekeket, hanem a szülőket is szeretnénk megismerni. 


A felvételi folyamat 

  1. Előjelentkezés beküldése a honlapon található űrlap kitöltésével március 1-ig.
  2. Az előjelentkezés beküldése után e-mailben megküldjük a jelentkezési lapot és a jelentkezéshez szükséges egyéb információkat. Az emailben csatolt jelentkezési lap kitöltése és visszaküldési határideje: március 1.
  3. Szülőkkel történő egyéni beszélgetés, interjú. A családi interjú lehetséges időpontjait tartalmazó linket a jelentkezési lap visszaküldését követően továbbítjuk. Az interjúkra február 10. és március 10. között kerül sor. 
  4. Az ismerkedő foglalkozások a gyerekekkel február 22-én és március 29-én kerül megrendezésre. 


Nyílt napok

2020. február 3.-7.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy bepillanthassatok osztályaink óráiba és benyomást szerezzetek az iskola mindennapi életéről. Jelenleg kis iskola lévén sajnos nem tudunk sok nyílt órát meghirdetni. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek napi-heti ritmusa ne sérüljön, szeretnénk őket nem kibillenteni a megszokott kerékvágásból. 

A meghirdetett órák véges száma miatt, azon szülők jelentkezését várjuk, akiknek a gyermeke jövő évben kezdi az iskolát, illetve kérjük, hogy családonként legfeljebb két órát jelöljetek meg. 

Az választható időpontokat itt találjátok.  Regisztrációt emailben a hello@futureschool.hu címre várjuk. (Amennyiben a jelentkezés után mégse tudnátok eljönni, kérjük, hogy minél előbb jelezzétek a lemondást a felszabaduló hely miatt.)  

Ez az alkalom a szülőknek szól, a gyerekek részére február végén tervezünk egy játékos, ismerkedős csoportfoglalkozást.

További találkozók, információk

2020. január

Első tájékoztató estünket már ősszel megtartottuk. 

Hamarosan jövünk a további időpontokkal. 

Tájékoztatókkal, jelentkezéssel és beiratkozással kapcsolatosan a feliratkozottaknak hírlevélben küldjük, illetve a honlapon és a Facebook oldalunkon is közzétesszük az információkat! 

Tájékoztató est

2019. november 

Idén elindult egy újabb első osztályunk és sokan már nagyon várják az idei tájékoztató, bemutatkozó alkalmakat. Első körben a tavalyi estekhez hasonlóan kötetlenebb formában szeretnénk találkozni az érdeklődő szülőkkel. Iskolánk új épületében várunk Benneteket 2019. november 6-án 18:00 órakor, hogy tanítóinkkal, igazgatónőnkkel, illetve a fenntartóval megismerkedve feltehessétek kérdéseiteket. Nem tervezünk általános informáló előadást, a kérdések lesznek a fókuszban.A terem befogadóképessége miatt korlátozott számban tudunk érdeklődőket fogadni. 

Részvételi szándékotokat  a hello@futureschool.hu e-mail címen jelezzétek!

Évnyitó

2019. szeptember 2.

Szeptemberben újabb elsős osztályunk indult. Nagy másodikosaink örömmel fogadták őket az iskola kapuját jelképező szívárványfüggöny túloldalán.  

Az új tanévet új helyen, a Veresegyház Fő út 106. alatti épületben kezdtünk meg. 

Kívánunk vidám tanévet minden családnak, sok élményt, megismerést mindkét osztályunk tanulóinak és sok csillogó szempárat és szeretetet pedagógusainknak.

View more