Pedagógusaink és munkatársaink

<p>&nbsp;Kovács Regina (Regi néni) [[Tanító]] <br></p>

 Kovács Regina (Regi néni) [[Tanító]]

Szeretném, ha az iskola egy olyan hely lenne, ahol a gyermekek koruknak, saját fejlődési ütemüknek, valamint érdeklődésüknek megfelelő környezetben nőhetnének fel. 

Azt szeretném, ha olyan kompetenciákkal vértezhetnénk fel őket, amelyeket a későbbiekben eredményesen tudnak  használni, és alkalmazni, amelyekkel  boldogulni fognak az életben.  

Itt, az iskolában engedjük, hogy a gyerekek kinyíljanak és rájöjjenek mi az, ami az elméjüket megmozgatja, hogy érezzék jól magukat. Tapasztaljanak sokat és rendkívül sokat játsszanak. Ismerjék fel, hogy a világ milyen csodálatos. 

Biztos vagyok benne, hogy itt elsajátíthatják a számukra szükséges tudást és emberi értékeket, amellyel majd képesek lesznek helyet találni maguknak a világban. Én azon dolgozok, hogy ez minél nagyobb eséllyel megtörténjen.

<p>Varjuné Guth Erika (Erika néni) [[ének-zene tanár]]<br></p>

Varjuné Guth Erika (Erika néni) [[ének-zene tanár]]

Az ELTE Tanárképző Főiskola ének-zene, karvezetés szakán diplomáztam. Az iskola elvégzését követően 4,5 évig tanítottam ének-zenét több korcsoportnak, a zeneovin át egészen a gimnazistákig. Középiskolás koromban kezdtem a kórusban való éneklést, melynek azóta is szerelmese vagyok.

Célom a zenei alapok játékos formában való megismertetése, a zene szeretetének megalapozása, kialakítása. Játékos, énekekkel, mesékkel, mondókákkal teli vidám 40 percet tervezek együtt lenni ezeken az alkalmakon a gyerkőcökkel.

Saját gyermekeim születése gyökeresen megváltoztatta az életemet. A legfontosabb dolgokat Tőlük tanulom. Tanulom, hogy kell felhőtlenül vidámnak lenni, hogy kell igazán odafigyelni valamire, elmélyülten mesét hallgatni, őszinte szívből elmondani a napi történéseket, ragyogó szemmel a világ dolgaira tekinteni. Gyermekeim mellett rájöttem, hogy a legjobb dolog a világon gyerekek között lenni!